AGF Ungdomsholdet

Målgruppe: Piger og drenge 16+ Holdtype: Rytme og spring Pris:
Kommer snarest
Tidspunkt: Torsdag kl. 20.00-22.00 Træningssted: DGI Huset Tilmelding: Klik her

Om holdet:
AGF Ungdomsholdet er et 16+ hold for alle der elsker at lave gymnastik. Måske er du lige kommet hjem fra efterskole eller har holdt en pause fra gymnastik, men alt du har lyst til er at få nye bekendtskaber og lave en masse fed gymnastik – så er dette holdet for dig.

  • Træning hver torsdag kl. 20:00-22:00 i DGI-huset i Aarhus.
  • Instruktørteamet består af fem garvede instruktører med hver deres baggrund og erfaring.

Instruktører:

Spring:
Tobias Elling: Har tidligere været meget aktiv gymnast på Gudenådalens Efterskoles gamle elevhold, Spring rytme mix i Randers gymnastiske forening, hold i lokal forening og gymnast på Viborg/Silkeborg rep hold. Han har god erfaring som instruktør for alle aldersgrupper.
Tobias har en forkærlighed for skruer, håndstand og forlæns spring samt en lyst til at lave rytme med løft og anderledes dans.

Mark Pagter: Har god erfaring med gymnastikken. Han har tidligere været på rep-hold både i Aalborg og Herning, samt konkurrence gymnast på Gjellerup sdr. Mark har erfaring som instruktør af forskellige aldersgrupper fra børnehold til seniorhold.

Rytme:
Karoline Torstenson: Har erfaring indenfor både spring og rytme som tidligere konkurrencegymnast og instruktør, men har de seneste år primært været rytmegymnast bl.a. på AGF Øvede Piger I. Karoline er stor tilhænger af teknik, hvilket også vil komme til udtryk i undervisning.

Henriette Diernisse: Har blandet erfaring fra både gymnastikkens og dansens verden som både gymnast og instruktør. Henriette arbejder meget med udtryk og er derudover enormt inspireret af learn-by-doing, hvilket undervisningen vil tage stærkt afsæt i.

Marie Pilely: Er spotinstruktør og vil gennem sæsonen varetage 4-5 træninger og lave en serie til rytmerne. Hun har før bl.a undervist Rephold og udtagede pigehold, og har selv været gymnast på bl.a Rephold i flere egne og AGF Masters. Marie er netop kommet hjem fra et år med DGI Verdensholdet.

På vegne af AGF Ungdomsholdet og kontaktpersoner vil vi til slut sige at vi glæder os vildt meget til at møde Jer og få den fedeste sæson!
Tag alle dine venner med som er interesseret og så ses vi til en sjov træning på torsdag kl 20-22 i DGI huset.

Alder:
Du skal være fyldt 16 år inden udgangen 2017.
Relaterede hold:
Tilmelding:
Kommer snarest
Sæsonperiode:
Kommer snarest.
Kontaktperson til bestyrelsen:
Camilla Brosbøl Jørgensen
Pernille Jensen