Udmelding

Ved udmelding inden for fristen(se nedenstående) skal der sendes en mail til kassereren: kasserer@agfgymnastik.dk. Mailen skal indeholde navn, fødselsdato på gymnasten samt mailadresse og telefonnummer på den, der har indmeldt. Derudover skal der oplyses hvilket hold, der ønskes udmeldelse fra.

Efter fristen, som angivet herunder, refunderes kontingentet for resten af sæsonen kun ved fremvisning af lægeerklæring ved skader, som umuliggør aktivitet resten af sæsonen.

børnehold har 14 dages fortrydelsesret fra holdets første træning og kan dermed få tilbagebetalt dit kontingent ved henvendelse til kasseren senest dagen inden tredje træning.

Hvis du står på venteliste til børnehold og derfor ikke har betalt kontingent endnu, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du tilbydes pladsen på holdet, da det også er den dag betalingen forventes gennemført.

For ikke-udtagede voksenhold er der tre prøvetræninger, hvorefter betaling skal være gennemført. Hvis du mod forventning fortryder tilmeldingen, har du 14 dages fortrydelsesret efter holdets tredje prøvetræning.

For udtagede voksenhold betragter vi opstilling til udtagelse som bindende tilmelding, da fortræningerne er prøvetræninger, hvor forventninger til sæsonen afstemmes og du afgør om holdet er noget for dig. Det er vigtigt ikke at stille op til udtagelse og efterfølgende melde fra holdet, da du dermed har taget en plads fra en anden, som kunne være kommet med på holdet. Hvis du alligevel bliver nødt til at udmelde dig har du 14 dages fortrydelsesret fra udtagelsesdagen, hvor betalingen skal falde. Du kan dermed få dine penge refunderet indtil dagen før tredje træning.