Dans og Rytme Mix

Målgruppe: Mix 5.-9. kl Holdtype: Rytme Pris: 975 kr.
Tidspunkt: Tirsdag kl. 19.00-20.00 Træningssted: MGC Tilmelding: Klik her

Om holdet:
Dans og Rytme Mix 5.-9. klasse er et nyt hold, hvor kun fantasien sætter grænser. Jeg har en masse ideer til sæsonen, hvor vi blandt andet skal arbejde med en masse rytme (selvfølgelig), danse sekvenser fra forskellige stilarter, smidighed, spring over gulv og en masse andet. Da det er et nyt hold, så vil jeg også gerne have lidt input fra gymnasterne. Jeg har blandt andet tænkt på, at en af serierne skal indeholde små sekvenser, hvor gymnasterne skal arbejde på deres egen koreografi, så de kan få brugt deres fantasi og selv have været med til at bestemme, hvad de skal vise til opvisning.

Der er intet bestemt niveau på holdet, så alle kan være med, uanset om de er nybegyndere eller har gået til gymnastik i flere år. Der kommer til at ske en del til hver træning, og der bliver måske nogle hårde træninger undervejs, men mit største fokus på holdet, er at vi skal have det sjovt, mens vi lærer.

Vi skal arbejde sammen med Mixspring 7-9. klasse i løbet af sæsonen, da vi skal lave opvisning sammen med dem. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med sæson 17/18 og at møde alle gymnasterne.

Instruktør:
Maja Louise Heesch Andersen, 26 år. Læser Global Nutrition and Health på VIA. Jeg er oprindeligt fra Fyn, og jeg har gået til gymnastik lige siden, at jeg kunne gå. Jeg har været hjælpetræner og instruktør i 5 år, hvor jeg har haft børnehold fra 4 år op til 12 år med blandet spring og rytme. Jeg elsker at lære fra mig, og jeg glæder mig meget til at komme i gang som instruktør i AGF Gymnastik.

Alder:
Barnet skal være startet i 5. klasse ved sæsonstart.
Relaterede hold:
Mixspring 4.-6. klasse (Mandag)
Mixspring 4.-6. klasse (Onsdag)
Mixspring 7.-9. klasse
Børne-/ungeyoga
Tilmelding:
Der åbnes for tilmelding for tidligere medlemmer 8. august kl. 17.00.
Herefter åbnes der op for alle den 9. august kl. 17.00.
Sæsonperiode:
Fra uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferie og sygdom.
Kontaktperson til bestyrelsen:
Annelouise Jensen