Mixspring 4.-6. klasse (Onsdag)

Målgruppe: Drenge og piger 4.-6. kl. Holdtype: Spring (rytme) Pris: 1.250 kr.
Tidspunkt: Onsdag kl. 17.00-19.00
(Enkelte træninger fra 17:00-18:30)
Træningssted: DGI Huset Tilmelding: Klik her

mixspring

Om holdet:
I løbet af sæsonen vil vi have fokus på at springe en masse samt fokus på rytmedelen, således det kan give børnene kompetencer og gåpåmod. Vi stræber efter, at alle gymnaster har det sjovt, og at de føler, at de er i trygge rammer. Derudover vil vi gøre vores bedste for, at gymnasterne udvikler sig, og at de bliver en del af et større fællesskab.

Instruktører:
Sanne Sørensen, 23 år. Sidste år var jeg instruktør på samme hold. Yderligere læser jeg til folkeskolelærer på tredje år. Oprindeligt kommer jeg fra en by i Vestjylland, hvor gymnastikken altid har været en stor del af min hverdag. Det var første gang sidste år, at jeg var instruktør, og dette har givet en masse glæde, gode oplevelser og en lyst til fortsat at gøre en forskel for børnene.

Emil Drewsen Jørgensen, 18 år. Jeg går i 3.g på Århus Statsgymnasium. Jeg har selv gået til gymnastik i AGF fra jeg var 6 år til jeg var 15 år, men jeg måtte stoppe pga. knæproblemer. Jeg har været hjælpeinstruktør i 5 år, de seneste 2 på Mixspring. Dette bliver min første sæson som instruktør. Jeg er mega klar på at give den hele armen.

Karoline Greve-Poulsen, 22 år. Jeg studerer idræt på AU på første år. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 6 år, først på et TeamGym hold og siden på lokale hold. Jeg har førhen været instruktør på lokale juniorhold og DGI juniorhold. Jeg elsker at lære fra mig, og jeg vil derfor glæde mig til dette år med holdet.

Derudover vil Lise Have være tilknyttet som hjælpeinstruktører.

Alder:
Barnet skal minimum gå i 4. klasse for at starte på holdet.
Relaterede hold:
Mixspring 4.-6. klasse (Mandag)
Mixspring 7.-9. klasse
Dans og Rytme Mix
Børne-/ungeyoga
Tilmelding:
Der åbnes for tilmelding for tidligere medlemmer 8. august kl. 17.00.
Herefter åbnes der op for alle den 9. august kl. 17.00.
Sæsonperiode:
Fra uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferie og sygdom.
Kontaktperson til bestyrelsen:
Annelouise Jensen