Spilopper der hopper 1

Målgruppe: Piger 3-6 år Holdtype: Spring, rytme, dans, yoga, blanding mv. Pris: 975 kr.
Tidspunkt: Torsdag kl. 16.00-17.00 Træningssted: DGI Huset, Springsalen Tilmelding: Klik her

spilopperOm holdet:
Spilopper er et hold for piger i alderen 3-6 år, hvor vi (trænere) glæder os til at kombinere lege, dans og gymnastik, hvorved pigerne kan udvikle både motoriske og sociale kompetencer. Vi lægger vægt på grundlæggende springgymnastik, men der vil også være massere af sjov og spas. Vi glæder os til at tumle og have det sjovt med pigerne.

Instruktører:
Michelle, 23 år. Til dagligt arbejder jeg fuld tid i en vuggestue. Jeg har altid været meget engageret i gymnastikken og har været udøvende gymnast det meste af mit liv. Det er mig derfor en stor glæde, som træner, at kunne videregive alt det gode til pigerne, som jeg har fået gennem gymnastikken. Udover at træne begge spilopper hold, er jeg yogainstruktør og jeg sidder i AGF gymnastiks bestyrelse. 

Cecilia, 21 år. Til dagligt studerer jeg på HF, og min plan er at søge ind på lærerseminariet det kommende år. Gymnastik og idræt har altid været en stor del af mig og mit liv, og jeg har selv dyrket det i mange år, specielt springgymnastik har altid haft min interesse. Min passion og min glæde inden for gymnastikken ønsker jeg at give videre. Jeg har de sidste par år været hjælpeinstruktør på børnehold i AGF gymnastik. 

Maria, 23 år. Til dagligt læser jeg til pædagog i Århus hvor jeg har specialiseringen dagtilbud, der retter sig mod børn i alderen 0-6 år. I min fritid spiller jeg musik og går til gymnastik, hvilket jeg gjort siden jeg var lille. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i foråret 2014 og har derudover været instruktør på børnehold i forskellige foreninger. Jeg glæder mig til at tonse og lege en masse.

Derudover får vi hjælp af disse seje hjælpeinstruktører:
Cille W og Clara

Alder:
Barnet skal være fyldt 3 år inden udgangen oktober 2017. Er barnet startet i skole, vil vi anbefale at man overvejer et hold for de lidt større børn (0.-1. klasse), da holdet mest henvender sig til piger, der ikke er startet i skole.
Relaterede hold:
Spilopper der hopper 2
Tons & tøser 1
Familiegymnastik 1
Familiegymnastik 2
Familiegymnastik 3
Tilmelding:
Der åbnes for tilmelding for tidligere medlemmer 8. august kl. 17.00.
Herefter åbnes der op for alle den 9. august kl. 17.00.
Sæsonperiode:
Fra uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferie og sygdom.
Kontaktperson til bestyrelsen:
Kamilla Nicolajsen