Tons & Dans

Målgruppe: Piger 0.-4. klasse Holdtype: Rytme, leg og redskaber Pris: 975 kr.
Tidspunkt: Tirsdag kl. 16.00-17.00 Træningssted: MGC Tilmelding: Klik her

Om holdet:
Holdet for dig der har lyst til at tonse og bruge en masse energi mens du hygger dig og har det sjovt. Vi vil i alle træninger nå omkring lege af mange slags og rytmiske serier i forskellige stilarter. Dette vil ske, alt imens vi hygger os, har det sjovt og sammen skaber et fællesskab med plads til alle. 
Holdet er for alle, uanset niveau og tidligere træning. Vi finder i fællesskab et sted hvor alle synes det er sjovt og udfordrende at være med. Målet er at udvikle sig og blive bedre end lige præcis du var fra start! 
Træningen vil til tider indeholde springbaner til forskellige spring, som afveksling til det rytmiske. Så tag din veninde i hånden og kom at træn med os hvis du har lyst til at blive den sejeste til de rytmiske trin, udvikle din spring og forme nye venskaber. Med et fælles mål om at blive bedre, skal vi hygge os og udvikle talenter!

Instruktører:
Camilla Bollerup, 20: Jeg har haft Tons & Tøser og Tons & Dans de sidste sæsoner. Jeg glæder mig til endnu engang at mødes til lege og svedige træninger med pigerne. Jeg har dyrket rytmisk- og springgymnastik samt dans siden jeg var helt lille. I dag dyrker jeg stadig rytmisk gymnastik. Jeg har været i AGF en del sæsoner efterhånden og glæder mig allerede nu til mange flere år.

Sabine Jansson, 21: Jeg er en pige fra Finland som studerer medicin i Aarhus. Jeg har en baggrund i æstetisk gymnastik, og har været instruktør i syv år, heraf et i AGF. Jeg har trænet børn i alderen 4-17 år på hold i æstetisk og artistisk gymnastik. Jeg glæder mig meget til at møde ivrige gymnaster og at vi sammen får en god sæson.

Derudover får vi hjælp af disse seje hjælpeinstruktører:
Julie og Pernille

Alder:
Barnet skal være startet i 0. klasse ved opstart.
Relaterede hold:
Tons & Tøser 1
Tons og tøser 2
Tilmelding:
Der åbnes for tilmelding for tidligere medlemmer 8. august kl. 17.00.
Herefter åbnes der op for alle den 9. august kl. 17.00.
Sæsonperiode:
Fra uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferie og sygdom.
Kontaktperson til bestyrelsen:
Dante Guldbrandsen Andersen