Tons & Tøser 1

Målgruppe: Piger 0.-1. klasse Holdtype: Rytme, leg og redskaber Pris: 975 kr.
Tidspunkt: Tirsdag kl. 17.00-18.00 Træningssted: MGC Tilmelding: Klik her

tonstøser2

Om holdet:
Holdet for dig der har lyst til at tonse og bruge en masse energi mens du hygger dig og har det sjovt. Vi vil i alle træninger nå omkring lege af mange slags og springbaner til mange forskellige spring. Alt samtidig med at vi hygger os, har det sjovt og skaber et fælleskab hvor der er plads til alle. Målet er at blive bedre og udvikle sig, som du kan vise i slutningen af sæsonen hvor vi har et par opvisninger. 

Holdet er for alle – dig der har sprunget og danset i mange år, men også dig som aldrig har hoppet på en trampolin eller bevæget dig til god musik. Kom og vær med, hvis du elsker at lege, springe og lave rytmiske serier. Med et fælles mål om at blive bedre, skal vi hygge os og udvikle talenter!

Instruktører:
Camilla Bollerup, 20: Jeg har haft Tons & Tøser og Tons & Dans de sidste sæsoner. Jeg glæder mig til endnu engang at mødes til lege og svedige træninger med pigerne. Jeg har dyrket rytmisk- og springgymnastik samt dans siden jeg var helt lille. I dag dyrker jeg stadig rytmisk gymnastik. Jeg har været i AGF en del sæsoner efterhånden og glæder mig allerede nu til mange flere år.

Sabine Jansson, 21: Jeg er en pige fra Finland som studerer medicin i Aarhus. Jeg har en baggrund i æstetisk gymnastik, og har været instruktør i syv år, heraf et i AGF. Jeg har trænet børn i alderen 4-17 år på hold i æstetisk og artistisk gymnastik. Jeg glæder mig meget til at møde ivrige gymnaster og at vi sammen får en god sæson.

Derudover får vi hjælp af disse seje hjælpeinstruktører:
Frida, Julie, Anne Mai og Laura

Alder:
Barnet skal være startet i 0. klasse ved opstart.
Relaterede hold:
Tons & Dans
Tons & Tøser 2
Spilopper der hopper 1
Tilmelding:
Der åbnes for tilmelding for tidligere medlemmer 8. august kl. 17.00.
Herefter åbnes der op for alle den 9. august kl. 17.00.
Sæsonperiode:
Fra uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferie og sygdom.
Kontaktperson til bestyrelsen:
Dante Guldbrandsen Andersen