skip to Main Content

Mixspring 7.-9. klasse

7.-9. klasse
Spring
1.250 kr.
Onsdag 19.00-21.00
DGI Huset

Om holdet

Mixspring er et hold spring fyldt med energi og godt humør. Og instruktørteamet for 18/19 er mindst lige så klar og fyldt med gode idéer og gymnastikenergi – instruktørteamet er både kendte ansigter fra sidste sæson men også et enkelt nyt ansigt. Vi er SÅ klar, og håber I er det samme!

Det er 10. sæson holdet er klar. Igen i denne sæson med ét hold der træner i to timer, så vi lover at gymnasterne sover godt hver onsdag aften. Holdet bliver det klassiske Mixspring som I kender det – masser af spring, rytmiske sekvenser og den fedeste opvisning!

Udover at udfordre gymnasterne med spring og rytmesekvenser passende til det niveau, de er på, vil vi også fokusere på grundlæggende motoriske færdigheder, da bevidsthed om ens krop er altafgørende for både rytme og spring. Der vil være fokus på at udvikle gymnasterne yderligere, og udfordre med sammensatte spring, dobbeltroterende spring og rytmiske kombinationer.

Der er ingen forudsætninger for at gå på holdet – alle kan være med, øvede som helt nye gymnaster, bare man har gåpåmod, glæde og viljen til at lære. Vi har et tæt samarbejde med Mixspring 4-6. kl. og vil derfor i løbet af sæsonen får gæsteoptrædener fra dette instruktørteam.

 

Vi glæder os til at arbejde med jeres børn i endnu en sæson!

Hilsen Dante, Karoline, Jens & Maja Louise.

Instruktører

Karoline Greve-Poulsen, 23 år. Jeg læser idræt med sidefag i kemi. Jeg har været instruktør i 5 år på forskellige juniorhold, og nyder virkelig glæden af at lære fra mig og se fremskridt ved de gymnaster jeg træner. Jeg har selv gået på både konkurrence hold og små lokale hold, så jeg kender til lidt af hvert. Jeg er spræng fyldt med energi og klar til at give den gas i næste sæson.

Dante Guldbrandsen Andersen, 23 år. Jeg studerer molekylærbiologi på AU og elsker gymnastik! Jeg er efterhånden en erfaren herre med 10 år som instruktør og hjælpeinstruktør, så jeg glæder mig bare til at komme i gang igen!

Maja Louise Heesch Andersen, 27 år. Jeg læser Global Nutrition and Health på VIA, og jeg har været instruktør i nogle år efterhånden på både spring- og rytmehold i 2 lokalforeninger på Fyn. Jeg synes, at det er skønt at se gymnasterne udvikle sig så meget igennem en sæson, og det gør jeg også selv som instruktør. Jeg glæder mig meget til endnu en sæson på Mixspring.

Jens Scheel Nellemann, 20 år. Jeg er lige flyttet til Aarhus for at studere datalogi. Jeg har været instruktør/hjælpe instruktør i 5 år tilbage i Gandrup og Holtet gymnastik forening. Jeg elsker at se den gnist i børnenes øjne når de lærer et trick!

Hjælpeinstruktører

Carolina

Yderligere information

Alder

Du skal være startet i 7. klasse i august 2018, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

Tidligere medlemmer: 8. august kl. 17.00. Herefter åbnes der op for alle den 9. august kl. 17.00.

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top