skip to Main Content

AGF X

Piger 18+
Rytme
1.350 kr.
Mandag 18.00-20.00
Marselisborg gymnastik center (MGC)

Om holdet

AGF X er holdet for den erfarne gymnast der har lyst til at dygtiggøre og fordybe sig i gymnastikken. Vi ønsker at lave træninger der gør dig fysisk trænet, udfordrer dine bevægelsesmønstre og sammen skabe et opvisningsprogram vi skal ud og vise. Vi planlægger at lave 5-7 opvisninger, men dette aftaler vi i fællesskab.

Vi vil gerne opbygge holdet socialt, så der vil være flere sociale aktiviteter, som man skal deltage i. For at gøre det endnu mere spændende har vi indgået et samarbejde med A-holdet. Vi forventer at have én lørdagstræning, hvor der vil være tid til hygge, spisning og træning.

Der vil være opstartsfest, julefrokost og afslutningsfest med A-holdet – vi glæder os!

Instruktører

Marie Johansen er instruktør for AGF X i sæsonen 2018-2019. Marie har været gymnastikinstruktør i mange år, for både landsdelshold og lokalhold i Vejle-området, Kolding-området og på Fyn. Til daglig udfolder hun sig på Elbæk Efterskole, som blandt andet gymnastiklærer. Marie kan godt lide at udfordre den moderne gymnastik og bringe dansen med ind i gymnastikkens ramme.

Marie Pilely er instruktør for AGF X, og har gået til gymnastik hele livet. Hun har tidligere været på flere Rep-hold, Ollerups Elitehold og DGI Verdensholdet. Marie er uddannet lærer og arbejder på Elbæk Efterskole, og er ved siden af også instruktør på Holstebro Rephold. Hun har en masse energi og idéer, som hun glæder sig til at dele med jer!

Maria Nebbegaard vil lave en serie til holdet og stå for nogle træninger igennem sæsonen.

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 18 år inden udgangen af 2018, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

Der kan være udtagelse på holdet. Tilmeldingen åbner efter holdet er udtaget.

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top