skip to Main Content

Påskeferie og sæsonafslutning

Nu hvor vores lokalopvisning er afholdt har flere hold også helt naturligt takket af for denne sæson og haft sidste træning. Nedenfor er en oversigt over, hvornår der er påskeferie, samt hvornår absolut sidste træning kan ligge for holdene på de forskellige lokationer. Er du i tvivl, så kontakt din instruktør om sidste træningsdato. Det er helt op til de enkelte instruktører at bestemme sidste træningsdato. For mange børnehold falder det helt naturligvis med lokalopvisningen som kulmination på sæsonen.

Påskeferie?
Med påskeferien følger en række aflysninger af tider:

  • DGI-Huset: fra 7. april – 11. april afholdes der skolemesse, derfor er alle vores træninger aflyst i det tidsrum.
  • Alle træningssteder holder påskeferie fra mandag den 14. april til og med mandag den 21. april. Alle træninger aflyses derfor i denne periode.

Sidste træning?
Da vi træner på forskellige lokationer, er der også en smule forskel i, hvordan sidste træning kan ligge bl.a. pga. den påbegyndende nedrivning af Skt. Anna Gade skolen:

  • Sct. Anna Gade skole: Da skolen skal rives ned, har kommunen været nødsaget til at aflyse de sidste dage af vores træningsgange. Derfor er sidste mulige træningsdag d. 22/4.
  • DGI-Huset, MGC og N. J. FJORDSGADE: Sidste mulige træningsdag er d. 4/5
  • Institus for Idræt: Sidste mulige træningsdag er d. 1/5

I forhold til sommer-gymnastik-tilbud følger der snart mere info om mulighederne. Offentliggørelse af næste sæsons program følger lige op til skolerne sommerferie slut juni.

Back To Top