skip to Main Content

Resultat af generalforsamlingen 2014

Efter gårsdagens generalforsamling kan vi nu se frem til et spændende år i bestyrelsen med hele 10 medlemmer af bestyrelsen. Vi har følgende medlemmer som fortsætter deres stærke arbejde: Formand, Tine Karlshøj; kasserer, Camilla Rands; menige medlemmer: Peter Pilely, Ditte Fensby, Henriette Heckmann, Pia Liske.

Følgende to medlemmer ønskede ikke genvalg: Christina Schultz Kjeldsen og Cate Bang Fløe. Vi takker dem begge for deres helt særlige indsatser:

  • Christina har været vores næstformand i 4 år, en forkæmper, sparringspartner og bedre halvdel i mange diskussioner. Hun har været ansvarlig for kurser og videreuddannelse af instruktører og hjælpere, nøgleansvarlig, lokaledebattør og eventkoordinator.
  • Cate har lagt al grundlag for grafisk materiale – hun har skabt en base, som vi er fuldstændig overbevist over, vi kan leve af i mange år fremover. Det har vist sig at være en ekstrem vigtig brik i vores professionalisering af foreningen. Derudover har hun arbejdet stærkt for sæsonplanlægning og diverse events.

Samtidig kan vi dog byde velkommen til 4 nye stærke ressourcer i bestyrelsen – 2 af dem har uformelt være del siden efteråret:

  • Signe Groth Rasmussen (startede 1/10)
  • Iben Thopholm Sørensen (startede 1/11)
  • Line Vestergård Sloth
  • Kamilla Bodrøgild Nicolaisen

Vi glæder os til at få konsituteret bestyrelsen og tage fat på sæsonplanlægningen for 14/15 samt de sidste detaljer for vores sommertilbud, som offentliggøres søndag.

Back To Top