skip to Main Content

Du har været del af et Danmarksmesterskab – og AGF Gymnastik vandt!

Det er ikke sikkert du ved det – måske er du helt ny i foreningen. Men lørdag den 26/9 drog en delegation fra AGF Gymnastik til Vejen Idrætscenter. Til en dag om foreningsudvikling – og hvor vinderen af DM i foreningsudvikling 2014-2015 (#dmifu15) skulle afsløres.

2015-09-26 16.38.13Vi blev råbt op som de sidste af de tre vindere. Knæene rystede på os, og vi tog overvældet imod et gavekort på 15.000 kr. til foreningen og 5.000 til Sport24. De penge skal øremærkes til foreningen og frivilligheden. Du kan læse begrundelsen for, at vi blev hædret her.

Tak. Der skal lyde et højt og rungende tak til DM-styregruppen: Iben Thopholm, Pia Liske, Kamilla Nicolajsen, Anne Sofie Osmundsen og Annelouise Jensen. De har arbejdet sejt og hårdt hele året med at forfølge 12 målsætninger, og afsluttede med en resultatbeskrivelse til DGI, som du kan finde her. En stor tak til bestyrelsen, sparringspartnere og de teams, der nu er kommet op at stå.

Kunne du tænke dig at blive (endnu) mere del af foreningen som frivillig i vores teams: frivillighed, kvalitet, event eller kommunikation? Så skriv til info@agfgymnastik.dk og hør mere. Vi arbejder lige nu med en frivilighedsfest, instagram, intern vejledning, billedbank, eventplan og meget, meget mere. Og så har vi det sjovt samtidig 🙂

Back To Top