skip to Main Content

Aflysning af AGF Forårsopvisning

Aflysning af AGF Forårsopvisning 2020 😕

I AGF Gymnastik følger vi myndighedernes tiltag i forhold til at inddæmme smitte med COVID-19 (corona). Derfor har vi i bestyrelsen besluttet at aflyse forårsopvisningen den 29. marts kl. 10:30-16 i Ceres Arena. Det er vi selvfølgelig mega ærgerlige over, men sikkerheden kommer først.

Når smittefaren forhåbentlig har lagt sig efter marts, vil vi forsøge at skabe rammerne for at holdene kan lave deres opvisningsprogrammer for et publikum på den ene eller anden måde.

Holdtræningerne fortsætter som normalt indtil slut marts, hvor sæsonen er slut. Vi beder vores medlemmer om at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer og IKKE møde op til træning, hvis du har rejst i risikoområder eller er i karantæne. Husk at vaske hænder inden træning.

Hvis du eller et nært familiemedlem bliver smittet med COVID-19 beder vi dig sende en mail på denne mail, så vi kan foretage de nødvendige foranstaltninger.

Vi opfordrer instruktørerne til at lave deres egne “mini-opvisninger” i forbindelse med træninger for et lille antal publikum eller eventuelt ved at lave opvisninger for et andet hold.

Vores sommergymnastik starter fortsat som planlagt op i uge 16. Holdmulighederne bliver snart offentliggjort på vores hjemmeside, agfgymnastik.dk.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv til os her på facebook eller på info@agfgymnastik.dk.

Back To Top