skip to Main Content

COVID-19, sæsonafslutning og sommergymnastik

AGF Gymnastik er ligesom alle andre dele af samfundet ramt af corona-situationen. Det er lige nu usikkert, om der bliver flere træninger i denne sæson, og om vi kommer til at tilbyde sommergymnastik. 

Vi følger situationen, og vi håber selvfølgelig at kunne afslutte sæsonen med træninger og fælles hygge, men det vigtigste for os er vores medlemmers helbred, så vi starter ikke op igen, før vi er 100 procent sikre på, at det er i orden sundhedsmæssigt. 

Afslutning af sæsonen 19/20 

Den 29. marts skulle vi have afrundet sæsonen med forårsstævnet. Det er som bekendt aflyst. DGI har rykket deres forårsopvisning i Hammel til den første weekend i maj. Såfremt det er forsvarligt, håber vi derfor at kunne tilbyde et par træninger på holdene i ugerne inden, men vi kan ikke sige noget om det endnu. Hvis ikke det bliver muligt, så arbejder vi på at afslutte sæsonen for gymnaster og frivillige på en anden måde længere ude i fremtiden.

Følg med i DGIs begivenhed for Forårsstævnet i Hammel her.

Hvad med sommergymnastik? 

Normalt ville sommergymnastik have startet tilmelding her sidst i marts og være startet op efter påske, men på grund af corona ved vi endnu ikke, hvornår eller om sommergymnastik kan starte. Vi lover dog, at når/hvis det i løbet af maj eller juni igen er sundhedsmæssigt forsvarligt og myndighedernes restriktioner er ophævet, så tilbyder vi sommergymnastik.

Der bliver børnehold i aldersgrupperne 3 år-16 år og drop in sommerrytme for 16+.

Pas på hinanden

Vi savner alle sammen at mødes om gymnastikken, men det vigtigste er sikkerheden. Det er dejligt at opleve, at mange af vores hold mødes om virtuel træning og holder kontakten via facebook, instagram osv. 

Følg med når vi deler tilbageblik, træningsidéer og gymnastikinspiration på AGF Gymnastiks medier – Facebook og Instagram

Pas på hinanden til vi ses igen! 

 

Back To Top