skip to Main Content

AGF Gymnastik teams

Som en del af vores organisering i AGF Gymnastik har vi forskellige teams. Her på siden kan du se en kort præsentation af hvert enkelt team. Skulle du have lyst til at tage del i det gode og frivllige arbejde i AGF Gymnastik, så tøv ikke med at kontakte os.

Eventteam
Eventteamet består af Grete Fink og Helene Bøge Jørgensen.

Eventteamet står for at planlægge og udvikle events. I foreningen er der flere faste forskellige events i løbet af året som vi arrangerer. Disse events er b.la. pigeaften, juletræsfest, børnespringdag og forårsopvisning. Derudover forsøger vi også at komme med nytænkende og kreative nye tiltag såsom RE:MOVE.

I eventudvalget er vi desuden altid åbne for nye ideer, så ligger du inde med en god ide eller kunne du tænke dig at blive en del af vores team, er du altid velkommen til at kontakte os på event@mail.dk.

Kommunikationsteam
Kommunikationsteamet består af Ditte Ydegaard, Dante Guldbrandsen og Maria Schertz Andersen

Formålet med kommunikationsteamet er at sprede kendskaben til AGF Gymnastik, vores arrangementer og vores hold, samt at være talerøret mellem foreningen og vores medlemmer.
Det gør vi bl.a. gennem de sociale medier, hvor vi fokuserer meget på brugen af Facebook og Instagram samt udbygning af LinkedIn.
Vi arbejder dog ikke kun med markedsføring igennem de sociale medier – er der flyers der skal laves eller pressemeddelelser der skal ud, er det os der står bag.
Arbejdsmæssigt holder vi af og til møder, hvor vi planlægger den kommende periodes opgaver og opslag. Vores arbejdsopgaver er en blanding af de nødvendige ting, og de tiltag vi selv sætter i gang.

AGF gymnastik supports
Formål: At løse konkrete opgaver der, hvor der er behov for det.
Det arbejder vi bl.a. med:

  • Oprydning på MGC
  • Nøgleadministration
  • Hjælper til forskellige events i løbet af året

Hvis dette er noget for dig, er vi altid klar til at få flere AGF Supporters med om bord.

Back To Top