skip to Main Content

Historien om vores forening

AGF Gymnastik er del af en større forening, AGF. Se nærmere på agf1880.dk  om foreningens historie, som rækker helt tilbage til 1880. I foreningen bestræber vi os på at leve videre i foreningsånden som en storbyforening med de udfordringer, det giver.

AGF Gymnastik er medlem af DGI, Danske Gymnastik og Idrætsforeninger, og det giver vores medlemmer en række ekstra muligheder. Vores instruktører deltager i DGI-kurser med højt fagligt niveau, og vi deltager ved DGI Østjyllands opvisninger i foråret. Derudover benytter vi i bestyrelsen i høj grad DGI-konsulenter til spotkurser, foreningsudvikling og sparing. Se mere på www.dgi.dk.

En midtbysforening
Hvert år flytter en masse nye voksengymnaster til byen, og særligt på rytmegymnastikken kan det mærkes, hvorfor der ofte er udtagelse til langt de fleste hold. Vi forsøger at udbyde så mange hold som muligt med forskellige profiler, så alle kan blive udfordret og nyde gavn af vores yderst kompetente instruktører. Men også på børnesiden opstår der kø, hvorfor der ofte er venteliste på flere af vores populære hold. Med indførslen af onlinebetaling er vi kommet den hektiske indmelding til livs og håber at kunne tilbyde alle muligheden for at gå til gymnastik. Et ønske, som vi også samarbejder med ASG (Aarhus Studentergymnastik) om. ASG er den anden midtbyforening i Aarhus, som udbyder voksengymnastik. Gennem dialog søger vi at matche hinandens holdtyper for at optimere gymnastikmulighederne i Aarhus.

Vi er en ung bestyrelse, som er åbne for nye idéer og tiltag, og vi har altid brug for en hjælpende hånd. Så har du tid og lyst som forælder eller gymnast – eller har du en god idé til, hvordan vi kan sprede budskabet om den gode gymnastik, så giv os endelig besked. Eller har du en god idé til, hvordan vi kan indsamle midler til foreningen til forbedring af forholdene, sjove arrangementer eller andet, så tøv ikke med at give os besked.

AGF Gymnastik – hvis du vil gå til gymnastik i Aarhus.

Back To Top