skip to Main Content

 

Lær noget nyt

I AGF Gymnastik ønsker vi, at vores instruktører dygtiggør sig og bringer ny viden og erfaring med ind i foreningen, så vi kan opretholde og højne den gode kvalitet på holdene. Derfor yder vi hver sæson et tilskud på 2.000 kr. per instruktør til DGI-kurser inden for gymnastik og ledelse.

Sådan gør du:

  • Når du har fundet et kursus, du gerne vil på, så skriv til Ditte Ydegaard på dittehy@hotmail.com
  • Ditte melder dig til gennem foreningens login til DGI, og du modtager kort efter en bekræftelse på mail

Inspiration til kurser i sæson 19/20

Neden for kan du klikke dig ind og se DGI Østjyllands kursuskataloger for sæson 19/20. Måske er der et kursus for dig 😊

Du kan også læse mere på DGI’s side om kurser.

Kurser uden for DGI

Du kan også søge om tilskud til kurser uden for DGI-regi. I disse tilfælde afgør bestyrelsen, om det kan lade sig gøre. Bestyrelsens beslutning vil blandt andet afhænge af faktorer som: det specifikke ønske set i forhold til lignende kurser afholdt i DGI, din idrætsmæssige baggrund og fremtidige gymnastikønsker, dine mulighed for selv at opretholde en gymnastikmæssig ’fitness’ m.m.

Hvis du ønsker at søge om tilskud til kurser uden for DGI skal du udfylde ansøgningsskemaet her. Send skemaet til dittehy@hotmail.com

Overførsel af kursustilskud til næste sæson er ikke muligt

Selvom du er instruktør i flere sæsoner, kan de 2.000 kr. i tilskud til kurser ikke overføres til sæsonen efter. Du har altså ikke 4.000 kr i tilskud, blot fordi du ikke brugte dit tilskud sidste sæson. Du er dog altid velkommen til at kontakte Ditte og bestyrelsen, hvis du gerne vil på et dyrere kursus, så vender vi det sammen.

 

Back To Top