skip to Main Content

Lær noget nyt

I AGF Gymnastik ønsker vi, at vores instruktører dygtiggør sig og bringer ny viden og erfaring med ind i foreningen, så vi kan opretholde og højne den gode kvalitet på holdene. Derfor yder vi hver sæson et tilskud på 2.000 kr. per instruktør til DGI-kurser inden for gymnastik og ledelse.

Sådan gør du:

  • Når du har fundet et kursus, du gerne vil på, så skriv til vores koordinator på koordinator@agfgymnastik.dk
  • Koordinatoren melder dig til gennem foreningens login til DGI, og du modtager kort efter en bekræftelse på mail

Inspiration til kurser i sæson 23/24

Her er DGI’s kursuskataloger for 23/24:

Se også DGI’s Trænerguiden, hvor du kan finde inspiration til øvelser, lege, redskabsopstillinger og meget mere. Trænerguiden fås som app.

Kurser uden for DGI

Du kan også søge om tilskud til kurser uden for DGI-regi. I disse tilfælde afgør bestyrelsen, om det kan lade sig gøre. I langt de fleste tilfælde kan det sagtens lade sig gøre, men vi vil være sikre på, at de kurser foreningen støtter, nu også gør vores instruktører til bedre trænere for gymnasterne.

Hvis du ønsker at søge om tilskud til kurser uden for DGI skal du udfylde ansøgningsskemaet her. Send skemaet til koordinator@agfgymnastik.dk

Overførsel af kursustilskud til næste sæson er ikke muligt

Selvom du er instruktør i flere sæsoner, kan de 2.000 kr. i tilskud til kurser ikke overføres til sæsonen efter. Du har altså IKKE 4.000 kr i tilskud, blot fordi du ikke brugte dit tilskud sidste sæson, men vi stiller selvfølgelig 2.000 kr., til rådighed for kursus hver sæson du er instruktør hos os – det er altså ikke kun din første sæson!

Du er dog altid velkommen til at kontakte vores koordinator eller bestyrelsen, hvis du gerne vil på et dyrere kursus, så vender vi det sammen, såfremt beløbet overstiger de 2.000 kr.

Back To Top