skip to Main Content

Info om tilmelding

Vi forbeholder os retten til at der kan forekomme ændringer i nedenstående datoer og tidspunkter. Sæsonen starter i uge 36 og slutter ultimo marts.

Det er muligt at betale med følgende kort:

Tilmelding: Familie- og Børnehold

Som forældre til et barn, som var medlem i den forgangne sæson, har man mulighed for at tilmelde sit barn et døgn før alle andre. Har barnet ikke været medlem tidligere, så kan man tilmelde dagen efter. Se tidspunkter for tilmelding herunder.

 • Forhåndstilmelding for tidligere medlemmer: (kun på børnehold)
  Onsdag d. 9. august 2023 kl. 17
 • Tilmelding åben for alle: (kun på børnehold)
  Torsdag d. 10. august 2023 kl. 17

Det er ikke tilladt at tilmelde to børn på samme login, hvert barn/medlem skal have egen profil i systemet med eget navn og egen fødselsdato

Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold.
Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får automatisk en mail og sms, hvis en plads bliver ledig. Hvis du ønsker pladsen, kan du acceptere og foretage betaling – eller afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks. Ét fejltryk betyder ny registrering på ventelisten. Så vær omhyggelig med at notere din mailadresse korrekt.

Efter 1. oktober er der efter aftale med instruktør, og evt hold-kontakt, mulighed for én prøvetræning på de hold, der ikke er fyldt endnu. Ønsker du at dit barn skal fortsætte på holdet, kræver det tilmelding og betaling inden næste træning. Ved tilmelding efter 1. oktober frafalder muligheden for at framelde sig holdet og det er derfor ikke muligt at få refunderet kontingentet.

Efter 1. november er alle hold lukkede for tilgang af nye medlemmer.

Tilmelding: Junior- og voksenhold

 • Med udtagelse bliver der først åbnet for betaling, når gymnasterne er udtaget.
 • Uden udtagelsen bliver der som udgangspunkt åbnet for tilmelding efter anden træning, medmindre andet bliver meldt ud til første træning eller på holdbeskrivelsen.

Se under de enkelte voksenhold, hvornår der er fortræning og udtagelse. Er der ikke udtagelse skal betalingen senest falde ved tredje træning. Der vil blive tjekket på holdene ud fra holdlisterne, som udskrives via Conventus. Dette vil ske efter den tredje træningsgang.

Efter 1. oktober er der efter aftale med instruktør, og evt hold-kontakt, mulighed for én prøvetræning på de hold, der ikke er fyldt endnu. Ønsker du at fortsætte på holdet, kræver det tilmelding og betaling inden næste træning. Ved tilmelding efter 1. oktober frafalder muligheden for at framelde sig og det er derfor ikke muligt at få refunderet kontingentet.

Efter 1. november er alle hold lukkede for tilgang af nye medlemmer.

Vejledning til tilmelding

 1. Find link til tilmelding under Sæson 23/24 i menuen.
 2. Klik på knappen “Tilmeld” ved det hold du gerne vil deltage på.
 3. Indtast deltagerens oplysninger. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnummer og mailadresse. Melder du dit barn til, er det meget vigtig, at det er barnets personlige oplysninger og din egen mailadresse. Var du medlem i forrige sæson, skal du bruge feltet “Allerede medlem”.
 4. Klik “Tilmeld” og følg vejledningen til betaling med dankort.
 5. Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode, du fremover kan bruge ved tilmeldinger. Der kan gå op til ½ time.

Når du er medlem af AGF Gymnastik, accepterer du samtidig at modtage nyhedsbreve og mails om rabatter fra AGF Gymnastik. Du vil ikke modtage kommercielle mails, som ikke har tilknytning til AGF.

Brug for hjælp?
Kontakt os via info@agfgymnastik.dk.
Vi gør opmærksom på, at det er frivilligt arbejde, så send en mail, så vender vi tilbage snarest muligt.

Medlemslogin
Når du har modtaget en mail med brugernavn og adgangskode, kan du logge ind og se dine oplysninger og hvilke hold, du er tilmeldt. Se menupunktet “Medlemslogin” under Praktisk Info eller klik her.

Back To Top