skip to Main Content

Udmelding

Ved udmelding inden for fristen (se nedenstående) skal der sendes en mail til kassereren: kasserer@agfgymnastik.dk. Mailen skal indeholde navn, fødselsdato på gymnasten samt mailadresse og telefonnummer på den, der har indmeldt. Derudover skal der oplyses hvilket hold, der ønskes udmeldelse fra.

Efter fristen, som angivet herunder, refunderes kontingentet for resten af sæsonen KUN ved fremvisning af lægeerklæring ved skader, som umuliggør aktivitet resten af sæsonen.

Efter 1. oktober er der efter aftale med instruktør, og evt hold-kontakt, mulighed for én prøvetræning på de hold, der ikke er fyldt endnu. Ønsker du (eller dit barn) at fortsætte på holdet, kræver det tilmelding og betaling inden næste træning. Ved tilmeldig efter 1. oktober frafalder fortrydelsesretten og det er derfor ikke muligt at få refunderet kontingentet.

 

Børnehold:

På børnehold har man 14 dages fortrydelsesret fra holdets første træning og kan dermed få tilbagebetalt sit kontingent ved henvendelse til kasseren senest dagen inden tredje træning.

Hvis du står på venteliste til børnehold og derfor ikke har betalt kontingent endnu, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du tilbydes pladsen på holdet, da det også er den dag betalingen forventes gennemført.

 

Voksenhold:

For ikke-udtagede voksenhold er der to prøvetræninger, hvorefter betaling skal være gennemført. 1. oktober er sidste dato, hvor du kan fortryde din tilmelding.

For udtagede voksenhold betragter vi opstilling til udtagelse som bindende tilmelding, da fortræningerne er prøvetræninger, hvor forventninger til sæsonen afstemmes, og du afgør, om holdet er noget for dig. Det er vigtigt ikke at stille op til udtagelse og efterfølgende melde fra holdet, da du dermed har taget en plads fra en anden, som kunne være kommet med på holdet.

Back To Top