skip to Main Content

Mixspring 4.-6. klasse (onsdag)

4.-6. klasse
Spring
1.250 kr.
Onsdag 17.00-19.00
DGI Huset

Om holdet

I løbet af sæsonen vil vi have fokus på at springe en masse samt fokus på rytmedelen, således det kan give børnene kompetencer og gåpåmod. Vi stræber efter, at alle gymnaster har det sjovt, og at de føler, at de er i trygge rammer. Derudover vil vi gøre vores bedste for, at gymnasterne udvikler sig, og at de bliver en del af et større fællesskab.

Instruktører

Camilla Brosbøl Jørgensen, 25 år og arbejder ved Arla. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 6 år og holdt så en god lang pause, da jeg blev 19. Siden da har jeg savnet gymnastikken og startede igen sidste år. I år skal jeg være instruktør, og jeg glæder mig til en fed sæson med jer med både rytme og spring.

Peter Pilely, 28 år. Jeg arbejder for DGI Midtjylland med udvikling af foreninger. Jeg er formand i AGF Gymnastik, og jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille. Sammenlagt er dette min 7. sæson på Mixspring. Jeg glæder mig allerede nu til endnu en god sæson.

Lise Have Nielsen, 27 år og uddannet læge. Jeg starter min 4. sæson som instruktør (yay!), og jeg glæder mig!

Emil Drewsen Jørgensen, 19 år og holder sabbatår. Jeg har selv gået til gymnastik i AGF fra jeg var 6 år til jeg var 15 år, men jeg måtte stoppe pga. knæproblemer. Jeg var instruktør sidste år og glæder mig til endnu en fed sæson!

Sanne Sørensen, 24 år. Dette er min tredje sæson som instruktør på Mixspring. Yderligere læser jeg til folkeskolelærer på fjerde år. Oprindeligt kommer jeg fra en by i Vestjylland, hvor gymnastikken altid har været en stor del af min hverdag. Gymnastikken giver en masse glæde, gode oplevelser og en lyst til at gøre en forskel for børnene. Jeg glæder mig!

Hjælpeinstruktører

Aryana, Maja Louise

Yderligere information

Alder

Du skal være startet i 4. klasse i august 2018, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

Tidligere medlemmer: 8. august kl. 17.00. Herefter åbnes der op for alle den 9. august kl. 17.00.

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top