skip to Main Content

AGF Piger 25+

Piger 25+
Rytme
1.350 kr.
Mandag 18.00-20.00
Sektion for idræt

Om holdet

AGF Piger 25+ starter mandag d. 17/09 fra 18-20 på Sektion for Idræt. Anden prøvetræning foregår mandag d. 24/09 fra 18-20 samme sted.

Tilmeldingen åbner kl 21 samme aften (24/09) – det foregår efter først-til-mølle princippet. Vi har valgt at du skal være fyldt 25 inden årets udgang for at gå på holdet. Hvis der så efter tilmeldingen er nok piger til endnu et 23+ hold (hvor man skal være fyldt 23 inden årets udgang), vil vi arbejde på at åbne det til næste uge. Du skal altså ikke tilmelde dig dette hold medmindre du er 25+.

Hvis man har været tilmeldt Letøvede/Øvede 23+ eller står på venteliste og ønsker at skifte hold, er man selvfølgelig velkommen til at tilmelde sig AGF Piger 25+ på lige vilkår med alle andre (men kun hvis man er 25). Har man allerede betalt for at gå på 23+, er man nødt til igen at betale for 25+, hvorefter man sender en mail til kasserer@agfgymnastik.dk og får sit ene kontingent retur (dette er selvfølgelig kun hvis man ikke længere ønsker at gå på 23+ – man er jo velkommen til at gå på begge hold, hvis man ønsker). Man må MEGET gerne sende mailen lige så snart man har tilmeldt sig det nye hold.

Vi regner med at åbningen af AGF Piger 25+ vil føre til nogle omrokeringer på Letøvede/Øvede 23+, og derfor også at nogle af de piger der står på venteliste på 23+ vil få tildelt en plads. Derfor vil der i dagene efter tilmeldingen komme mere info omkring evt opstart af et ekstra 23+ hold.

Vi håber på at få en super fed sæson op at køre for alle de glade gymnaster på 23+ og 25+!

Instruktører

Gry Højklint, Gitte Bloksgaard Christensen og Sofie Brix

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 25 år inden udgangen af 2018, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet. Tilmeldingen åbner efter anden prøvetræning.

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top