skip to Main Content

Øvede piger 1

Piger 18+
Rytme
1.350 kr.
Torsdag 18.00-20.00
Sektion for idræt

Om holdet

Øvede piger 1 og øvede piger 2 holder fortræninger og udtagelser sammen.

  • Der er to fortræninger torsdag d. 30. august og 6. september fra 18-21 på MGC.
  • Udtagelsen finder sted søndag d. 9. september fra 12-18 – også på MGC.
  • Du kan finde alle informationer på Facebook begivenheden: Fortræning og udtagelse til AGF Øvede 1 + 2.

 

Holdet er for dig som har en bred erfaring indenfor gymnastikken, men som stadig ønsker at udvikle din tekniske kunnen og at være nysgerrig på dit bevægemønster.

Vi går efter at have nogle spændstige piger, der har styr på grundgymnastikken, så vi kan arbejde videre derfra, da vi udover den rytmiske gymnastik også vil lade os inspirere af forskellige genrer fra dansens verden.

Vi vil have fokus på at flytte bevidstheden ned i kroppen og dermed få nydelsen i fokus, herunder både nydelsen af de enkelte træninger såvel som opvisninger.

Derudover har vi en vision om at skabe et hold med et godt fællesskab, som kan give energi i hverdagen.

Instruktører

Anna Kirstine Spanggaard Jespersen, 26 år: Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år – først på lokalhold og siden på diverse landsdelshold. Derudover har jeg altid hentet inspiration fra dansens verden gennem kurser og udenlandsturer. De seneste par år har jeg været mere fast tilknyttet til dansens verden, idet jeg har taget en performanceuddannelse på Savery Academy og har været på Ollerups dansekompagni i 3 år. Jeg har undervist i gymnastik, siden jeg var 15 år, og har senest haft DGI Østjyllands Ynglingehold og AGF Øvede 1.

Line Baadsgaard Rahbek, 26 år: Jeg er uddannet ergoterapeut, og fik øjnene op for dansen på mit efterskoleophold. Siden har jeg danset meget, især hiphop, house og moderne dans, men også andre stilarter fra dansens verden. Det er også primært her jeg henter min inspiration fra og her mit fokus kommer til at ligge. Jeg har tidligere været gymnastik- og danseinstruktør i en danseklub i Estland og på AGF Øvede 1.

Cecilie Vissing Madsen, 24 år: Jeg er uddannet fysioterapeut og har været en del af gymnastikkens verden, siden jeg var helt lille. Udover gymnastikken har jeg en baggrund i balletten som derfor også er en del af min undervisning. Jeg har tidligere været instruktør på bl.a. DGI Midtjyllands rephold, AGF UUPs og AGF Øvede 1.

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 18 år inden udgangen af 2018, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

Der kan være udtagelse på holdet. Tilmeldingen åbner efter holdet er udtaget.

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top