skip to Main Content

Børnetons

Drenge og piger, 3-6 år
Leg og spring
975 kr.
Onsdag 17.00-18.00
Marselisborg gymnastik center (MGC)

Om holdet

Børnetons er et børnegymnastikhold for både drenge og piger, hvor vi træner uden forældre.

Vi arbejder med bl.a. genkendelighed, tryghed, kreativitet, sanser, relationer, kropslighed og mod (fx til at være højt oppe). Motorisk øver vi os på at trille, rulle, kravle, krybe, løbe, balancere, hoppe, klatre, svinge, snurre, opbygge styrke osv. Disse elementer indtænker vi i vores lege og redskabsbaner, hvor vi arbejder med børnenes selvstændighed samt styrker individet i samspil med gruppen. Derudover skal vi selvfølgelig tonse, fjolle, grine og svede, for det vigtigste er, at vi har det sjovt! Vi vil inspirere hinanden til at finde glæden ved at bevæge os, bruge vores kroppe og også være trygge ved andres.

Desuden gør vi opmærksom på, at der måske vil komme en ekstra lille egenbetaling til opvisningstøj midt på sæsonen.

Vi glæder os til at se jer!

Vær opmærksom på at holdet først starter op i uge 37

Instruktør

Instruktørteamet Maria og Kamilla kender hinanden gennem gymnastikken på Aarhus Aspiranthold for år tilbage. Tidligere har vi trænet et børnehold sammen i Aabyhøj IF og ønsker nu at prøve kræfter sammen på ’Børnetons’ i AGF.

Om Maria: Mit navn er Maria, jeg er 26 år og bosat i Aarhus. Dette er min anden sæson som instruktør på ’Børnetons’ i AGF Gymnastik. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i en vuggestue på Langenæsstien. Jeg brænder for motorik og bevægelse og er netop blevet uddannet som Krop og bevægelses-vejleder, hvilket jeg er sikker på vil styrke min instruktørrolle. 

Om Kamilla: Jeg hedder Kamilla, er 27 år og har boet i Aarhus siden 2013. Jeg er nyuddannet lærer og arbejder nu på ISI Idrætsefterskole i Ikast. Musik og kreativitet fylder, sammen med bevægelse, meget i mit liv og glæden ved disse ting tager jeg med ind i instruktørrollen, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med igen.

Hjælpeinstruktører

Ann, Sophie, Asta-maj og Luise

Yderligere information

Alder

Barnet skal være fyldt 3 år inden udgangen af oktober 2020.

Tilmelding

Tidligere medlemmer: 10. august kl. 17.00. Herefter åbnes der op for alle den 11. august kl. 17.00.

Sæsonperiode

Uge 37 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top