skip to Main Content

Mixspring 7.-9. klasse

7.-9. klasse
Spring
1.350 kr.
Onsdag 19.00-21.00
DGI Huset
Opvisning: Ja

Om holdet

Holdet kører i år på 13. sæson, og det meste er, som det plejer. Vi træner to timer onsdag aften, hvor der både er tid til leg, rytme, spring, teknik og masser af sjove og skæve inputs. Og det hele kulminerer selvfølgelig i en kanon opvisning sidst på sæsonen!

Vi vil udfordre gymnasterne med spring og rytmesekvenser passende til det niveau, de er på, og samtidig vil vi også fokusere på grundlæggende motoriske færdigheder, da bevidsthed om ens krop er altafgørende for både rytme og spring. 

Der vil være fokus på at udvikle gymnasterne yderligere, og udfordre med sammensatte spring, dobbeltroterende spring og rytmiske kombinationer.

Vi vil også sætte fokus på fællesskabet og sørge for, at det er fedt at gå på holdet. For os er det vigtigt, at alle går glade og trætte hjem fra træning, så de glæder sig til næste uge.

Der er ingen forudsætninger for at gå på holdet – alle kan være med! Både øvede og helt nye gymnaster. Hvis bare man har gåpåmod, glæde og viljen til at lære.

Instruktører

Emil Drewsen Jørgensen, 22 år. Jeg læser datalogi på AU. Jeg har selv gået til gymnastik fra da jeg var helt lille, til jeg blev 16, hvor jeg stoppede pga. knæproblemer. Jeg har nu været instrukør for Mixspring i over 5 år og glæder mig til endnu en sæson spring, fyldt med sjov og gode oplevelser.

Signe Lykke-Møller, 17 år. Jeg går på gymnasiet og er lige startet på mit 3. G år. Jeg har selv gået til gymnastik da jeg var lille, og gået på en gymnastik drevet efterskole. Det er mit tredje år som instruktør for Mixspring. Jeg glæder mig til sjove stunder og at hygge og træne med gymnasterne.

Rasmus Rømer Hansen, 18 år. Jeg går på gymnasiet og skal til at starte i 3. G. I min fritid hygger jeg med min venner og arbejder som pirat i Djurs Sommerland. Jeg har gået 2 år på gymnastik efterskole, og det er mit andet år som træner for Mixspring. Jeg glæder mig til en masse hygge og sjove oplevelser!

Aryana Naumov, 17 år. Jeg skal til at starte i 3. G på gymnasiet, og arbejder på en båd. Jeg har gået til gymnastik siden jeg startede i 4. Klasse, og jeg har været instruktør i AGF siden 2015, hvor den kommende sæson bliver mit 4. År på mix spring. Jeg glæder mig til endnu et fantastisk år på mix spring, fyldt med glade, energiske og lærelystige børn!

Johanna Katrine Mielcke 

Yderligere information

Alder

Du skal være startet i 7. klasse i august 2022.

Tilmelding

9. august 2022 for tidligere medlemmer

10. august 2022 for nye medlemmer

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo marts. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top