skip to Main Content

Mixspring 7.-9. klasse

7.-9. klasse
Spring
1.350 kr.
Onsdag 19.00-21.00
DGI Huset

Om holdet

Instruktørteamet for sæsonen 21/22 er lige så klar som altid, og vi er sprængfyldte med gymnastikenergi og tossede ideer. I år består trænerteamet heldigvis af de samme seje gutter som sidste år:

Frederik, Sebastian, Victor og Carl Valdemar

Vi mødtes alle 4 på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Vi er SÅ klar på en fed sæson, og håber at I er det samme!

Holdet kører i år på 13. sæson, og det meste er, som det plejer. Vi træner to timer onsdag aften, hvor der både er tid til leg, rytme, spring, teknik og masser af sjove og skæve inputs. Og det hele kulminerer selvfølgelig i en kanon opvisning sidst på sæsonen!

Vi vil udfordre gymnasterne med spring og rytmesekvenser passende til det niveau, de er på, og samtidig vil vi også fokusere på grundlæggende motoriske færdigheder, da bevidsthed om ens krop er altafgørende for både rytme og spring. 

Der vil være fokus på at udvikle gymnasterne yderligere, og udfordre med sammensatte spring, dobbeltroterende spring og rytmiske kombinationer.

Vi vil også sætte fokus på fællesskabet og sørge for, at det er fedt at gå på holdet. For os er det vigtigt, at alle går glade og trætte hjem fra træning, så de glæder sig til næste uge.

Der er ingen forudsætninger for at gå på holdet – alle kan være med! Både øvede og helt nye gymnaster.

Hvis bare man har gåpåmod, glæde og viljen til at lære. Vi valgt at oprette en Facebookgruppe for gymnasterne i år, for at spare på mails til forældrene.

OBS! Der vil komme en yderligere betaling på omkring de 500 kr. pr. gymnast til dragt, weekendtræning, snacks efter opvisningerne mm. 

Vi glæder os til at møde nye såvel som gamle velkendte ansigter i den kommende sæson!

Spændstige hilsner

Frederik, Sebastian, Victor og Carl Valdemar

Instruktører

Carl Valdemar Pedersen, 25 år. Jeg er flyttet til Aarhus for at læse til skolelærer.

Jeg kommer oprindeligt fra Nordsjælland, Hundested, hvor jeg har været instruktør i den lokale gymnastikforening næsten lige siden jeg kom hjem fra efterskole. Og her i AGF siden jeg flyttede.

Jeg glæder mig meget til at tonse og give den gas på MIXspring!

Victor Larsen, 24 år. Jeg flyttede til Aarhus for at studere erhvervsøkonomi.

Jeg kommer oprindeligt fra Nordsjælland, Ramløse, hvor jeg har gået til gymnastik lige siden jeg fik lov. Jeg har været instruktør for 2 teamgym hold samt et opvisningshold i Helsinge i 1,5 år.

Jeg glæder mig helt vildt til at træne med MIXspring!

Sebastian Anker Balle-Svendsen, 23 år. Jeg flyttet til Aarhus for at studere idræt.

Jeg kommer fra en lille Vestjysk by som hedder Hvide Sande, hvor jeg har trænet et udtaget springhold i 5 år. Derudover har jeg været i Costa Rica som fuldtids gymnastiktræner i tre måneder, og er nu klar til at give den gas på MIXspring i den kommende sæson! 

Frederik Bigum, 22 år. Jeg er flyttet til Aarhus for at studere til fysioterapeut.

Jeg har været instruktør siden jeg var 12 år gammel og har i den tid haft mange børne/unge-hold i springgymnastik. Jeg er selv meget aktiv som gymnast og får en masse ny inspiration derfra.

Jeg ser frem til en masse god energi på MIXspring!

Yderligere information

Alder

Du skal være startet i 7. klasse i august 2021, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

9. august 2021 for tidligere medlemmer

10. august 2021 for nye medlemmer

Sæsonperiode

Uge 35 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top