skip to Main Content

Mixspring 4.-6. klasse (onsdag)

4.-6. klasse
Spring
1.350 kr.
Onsdag 17.00-19.00
DGI Huset
Opvisning: Ja

Om holdet

Mixspring 4.-6. klasse er holdet for dig, der gerne vil hygge og fjolle, men også træne lækre og flotte spring. Vi som trænere, sætter stor vægt på fællesskab på holdet. Det er vigtigt, at vi alle kan have det sjovt, samtidig med seriøs springgymnastik træning. Vi er i år 4 unge og friske instruktører, og en hjælpe instruktører, som alle er klar på en sjov og fokuseret sæson, med et brag af en afslutning til AGF forårsopvisning!

Instruktører

Emil Drewsen Jørgensen, 22 år. Jeg læser datalogi på AU. Jeg har selv gået til gymnastik fra da jeg var helt lille, til jeg blev 16, hvor jeg stoppede pga. knæproblemer. Jeg har nu været instrukør for Mixspring i over 5 år og glæder mig til endnu en sæson spring, fyldt med sjov og gode oplevelser.

Signe Lykke-Møller, 17 år. Jeg går på gymnasiet og er lige startet på mit 3. G år. Jeg har selv gået til gymnastik da jeg var lille, og gået på en gymnastik drevet efterskole. Det er mit tredje år som instruktør for Mixspring. Jeg glæder mig til sjove stunder og at hygge og træne med gymnasterne.

Rasmus Rømer Hansen, 18 år. Jeg går på gymnasiet og skal til at starte i 3. G. I min fritid hygger jeg med min venner og arbejder som pirat i Djurs Sommerland. Jeg har gået 2 år på gymnastik efterskole, og det er mit andet år som træner for Mixspring. Jeg glæder mig til en masse hygge og sjove oplevelser!

Aryana Naumov, 17 år. Jeg skal til at starte i 3. G på gymnasiet, og arbejder på en båd. Jeg har gået til gymnastik siden jeg startede i 4. Klasse, og jeg har været instruktør i AGF siden 2015, hvor den kommende sæson bliver mit 4. År på mix spring. Jeg glæder mig til endnu et fantastisk år på mix spring, fyldt med glade, energiske og lærelystige børn!

Johanna Katrine Mielcke 

Alder

Du skal være startet i 4. klasse i august 2022.

Tilmelding

9. august 2022 for tidligere medlemmer

10. august 2022 for nye medlemmer

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo marts. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top