skip to Main Content

Mixspring 4.-6. klasse (onsdag)

4.-6. klasse
Spring
1.250 kr.
Onsdag 17.00-19.00
DGI Huset

Om holdet

Information om tilmelding og holdbeskrivelse for sæson 21/22 kommer snart.

Instruktører

Linda Schmidt, 27 år. Jeg kommer oprindelig fra Vejen. Gennem årene gik jeg fra børnehold til konkurrencehold, JTH, inden et år på efterskole hvor jeg efterfølgende blev til yngling- og aspirantholdet. Imens jeg udviklede mig som gymnast tog jeg også træner rollen på mig i min lokalforening. Da jeg flyttede til Århus, blev jeg sidste en del af teamet på Mixspring og har nu været instruktør på holdet i mere end 4 sæsoner. Jeg glæder mig til endnu en sæson, og til at have det sjovt i to af mine ynglings timer i ugen.

Emil Drewsen Jørgensen, 21 år. Jeg er lige begyndt at læse datalogi på AU. Jeg har selv gået til gymnastik fra da jeg var helt lille, til jeg blev 16, hvor jeg stoppede pga. knæproblemer. Jeg har nu været instrukør for Mixspring i over 4 år og glæder mig til endnu en sæson springfyldt med sjov og gode oplevelser.

Aryana Naumov, 16 år. Jeg går nu i 1. G, på Århus Katedralskole. Jeg gik selv på mix spring fra jeg startede i 4. Klasse. Jeg skal til at starte min 5. sæson som instruktør og nu 3. sæson på mix spring! Jeg glæder mig til en skør og energifyldt sæson, men nogle seje gymnaster!

Alder

Du skal være startet i 4. klasse i august 2020, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top