skip to Main Content

Mixspring 4.-6. klasse (onsdag)

4.-6. klasse
Spring
1.250 kr.
Onsdag 17.00-19.00
DGI Huset

Om holdet

Mixspring er et hold med 40 gymnaster, både drenge og piger. Holdet er kendt for sin store portion af energi, en masse grin, nye venner og aktivitet på et passende niveau til hver enkelte gymnast! Instruktørteamet har æren af at lære fra sig i hele 2 timer om ugen, hvor den står på både spring og rytmiske sekvenser. I år har vi fokus på spring, og på at lave en fed opvisning med alt hvad de kommer til at lære gennem sæsonen!

Det kræves ingen forudsætninger for at gå på holdet – alle kan være med, øvede som helt nye gymnaster, bare man har gåpåmod, glæde og viljen til at lære.

Vi glæder os til at arbejde med jeres børn i endnu en sæson!

Hilsen Emil, Linda og Aryana

Instruktører

Linda Schmidt, 27 år. Jeg kommer oprindelig fra Vejen. Gennem årene gik jeg fra børnehold til konkurrencehold, JTH, inden et år på efterskole hvor jeg efterfølgende blev til yngling- og aspirantholdet. Imens jeg udviklede mig som gymnast tog jeg også træner rollen på mig i min lokalforening. Da jeg flyttede til Århus, blev jeg sidste en del af teamet på Mixspring og har nu været instruktør på holdet i mere end 4 sæsoner. Jeg glæder mig til endnu en sæson, og til at have det sjovt i to af mine ynglings timer i ugen.

Emil Drewsen Jørgensen, 21 år. Jeg er lige begyndt at læse datalogi på AU. Jeg har selv gået til gymnastik fra da jeg var helt lille, til jeg blev 16, hvor jeg stoppede pga. knæproblemer. Jeg har nu været instrukør for Mixspring i over 4 år og glæder mig til endnu en sæson springfyldt med sjov og gode oplevelser.

Aryana Naumov, 16 år. Jeg går nu i 1. G, på Århus Katedralskole. Jeg gik selv på mix spring fra jeg startede i 4. Klasse. Jeg skal til at starte min 5. sæson som instruktør og nu 3. sæson på mix spring! Jeg glæder mig til en skør og energifyldt sæson, men nogle seje gymnaster!

Alder

Du skal være startet i 4. klasse i august 2020, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

Tidligere medlemmer: 10. august kl. 17.00. Herefter åbnes der op for alle den 11. august kl. 17.00.

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top