skip to Main Content

AGF P

Piger 16+
Rytme
1.450 kr.
Onsdag 18.00-20.00
Frederiksbjergskolen

Om holdet

Information om tilmelding og holdbeskrivelse for sæson 21/22 kommer snart

Instruktører

Julie Bak: Jeg hedder Julie og er 21 år gammel. Til hverdag læser jeg på VIA university til folkeskolelærer. Jeg har altid lavet en del gymnastik, men det var først på efterskolen, at jeg virkelig opdagede, hvad gymnastik egentlig kan, og hvor fedt det er! Jeg brænder selv for det ret klassiske grundgymnastik, men er altid frisk på at kaste mig ud i andre spændende genrer og give den gas, om så det handler om floorwork, hiphop eller vals!

Fie Møller: Mit navn er Fie, og jeg er 20 år gammel. Lige nu arbejder jeg som handicaphjælper og lærervikar og starter efter sommer på danseuddannelse her i Århus. Gymnastikken har for mig været et kæmpe hit helt fra barns ben til nu – og jeg har nydt stor glæde af både teamgym- og opvisningsgymnastik. OG så kan jeg slet ikke vente til at give den fuld gas med en masse lækre moves og en masse seje tøser på AGF P!

Camilla Bollerup: Jeg hedder Camilla, er 23 år og bruger min hverdag på jurastudiet. Gymnastikken har jeg dyrket siden jeg var lille, men har de sidste par år ladet mig bevæge i dansens verden også! Jeg er at finde, i særligt girly og waacking, men kaster også gerne tunge beats eller teknikken fra balletten med ind! Kom med – det bliver en fest!

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 16 år inden udgangen af 2020, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Tilmelding

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top