skip to Main Content

MOVE 16+

Piger 16+
Rytme
1.450 kr.
Onsdag 18.00-20.00
Frederiksbjergskolen

Om holdet

MOVE 16+ er blevet til, fordi jeg synes gymnastikken i Århus mangler et ikke-udtaget 16+ hold, der har fokus på udvikling og bevægelse frem for opvisning. Derudover ønskede jeg at lave et hold, der kombinerer gymnastik og dans på en ny måde.

MOVE 16+ er netop et hold for den engagerede gymnast/danser, der gerne vil udvikle sig, eller som blot ELSKER at bevæge sig.

MOVE 16+ handler om læring, udvikling og BEVÆGELSE. Træningen vil bestå af én times teknik/gymnastik efterfulgt af én times koreografi (dans). Koreografierne vil primært være i stilarten contemporary, men der vil også prøves kræfter med stilarter som jazz, girly hiphop mfl.

MOVE 16+ er et hold uden udtagelse, hvor der både er plads til den letøvede, den erfarne og alt der imellem. Blot man har bevægelsesglæde og lysten til at lære, er man mere end velkommen! Dermed er der plads til et bredt niveau samt en bred aldersfordeling på holdet, man skal bare være fyldt 16 år inden 2022.

Da det primære fokus er på træning, vil holdet som udgangspunkt “kun” opvise til AGF Gymnastiks- og DGI Østjyllands forårsopvisninger, og opvisningsprogrammet vil bestå af et udpluk af de koreografier, holdet lærer i løbet af sæsonen. Ofte vil én træning bygge ovenpå den foregående, og derfor er det vigtigt, at møde frem hver gang, selvom der ikke er stort fokus på opvisning.

Kom endelig og tjek holdet ud til en prøvetræning, og se, om det er noget for dig!

Instruktører

Jeg hedder Sofie Riis, og er 23 år gammel. Jeg har gået til gymnastik hele mit liv, og har de sidste to sæsoner været aktiv på AGF MAX og AGF Øvede piger 1. Derudover har jeg i 20/21 gået til contemporary og været aktiv på et showdance elite/konkurrencehold på Beat Fabrikken i Risskov. Tidligere har jeg taget et semester på Gymnastikhøjskolen i Ollerup på deres rytmelinje, og været gymnastikinstruktør på Hardsyssel Efterskole samt på et udtaget 16+ hold i RGF.

Mit store ønske er at give min bevægelsesglæde videre, skabe et rum for udvikling, og være med til at dygtiggøre en masse gymnaster/dansere.

Min undervisning vil bære præg af det bedste fra gymnastik, contemporary samt andre stilarter, og jeg glæder mig bare så meget til den kommende sæson!

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 16 år inden udgangen af 2021, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Sæsonperiode

Uge 35 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top