skip to Main Content

AGF Piger 25+

Piger 25+
Rytme
1.450 kr.
Mandag 18.00-20.00
Marselisborg Gymnastik Center (MGC)

Om holdet

Holdet er for alle, der elsker gymnastikken, og som ved hvad cha-che er. Vi vil gerne skabe et socialt hold der tager til opvisning/landsstævne mm., og ønsker at få sved på panden til hver træning som et pusterum i hverdagens mange planer.

Fokus i træningen er, at vi bliver udfordret og udvikler os samtidig med, at vi har det sjovt. Vi skal bl.a. arbejde med forskellige (danse)stilarter, teknik, spring over gulv og lege med håndredskaber.

Vi prioriterer det sociale højt og håber, at vi kan mødes til 1 øl eller 5 i løbet af sæsonen. Vores introtur er også allerede fastlagt til den 25/9-26/9, hvor vi skal lære hinanden at kende og indhente alt det sociale, vi ikke fik mulighed for i forrige sæson. 

Vi er 3 trænere, som selv deltager på holdet, men vi vil også få besøg af spændende gæsteinstruktører i løbet af sæsonen for at krydre træningen med nye input.

Instruktører

Camilla er 31 år og bidrager med præcision og erfaringer fra konkurrencegymnastikken i Silkeborg, hvor hun også har været træner.Camilla har styr på at vi rammer alle takter. Elsker grundtræning, spring over gulv samt ‘feel good’ serier.

Mette er 33 år og har erfaringer med gymnastik og dans fra hold i Sønderjylland, København samt Gerlev Idrætshøjskole. Elsker sved på panden, spændstige afsæt, de groovy bevægelser og hovedstand.

Malene er 29 år og har gået til gymnastik på flere forskellige hold i både Odense og Aarhus. Når Malene laver styrke, sørger hun for at det ikke bliver kedeligt – vi arbejder både med død bille og pingviner.

Ses vi? Er du klar til at give den gas i godt selskab? Vi er, og vi håber på at du vil være med!

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 25 år inden udgangen af 2021, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Sæsonperiode

Uge 35 eller 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top