skip to Main Content

AGF & DGI Østjyllands YNGLINGEhold

Et samarbejde mellem AGF Gymnastik og DGI Østjylland

Piger og drenge 16+
Spring og rytme
1.550 kr.
Mandag 18.00-20.00
DGI Huset
Opvisning: Ja

Om holdet

Ynglingeholdet hos AGF er et hold i samarbejde med DGI Østjylland, hvilket betyder at vi er et landsdelshold, men da vi ligger hos AGF Gymnastik er det ikke længere et krav at du er aktiv i en lokalforening. Som gymnast på ynglingeholdet skal du enten være rytmer eller springer. Alle træninger starter ud fælles, men som enten springer eller rytmer er fokusset i opvisningen lidt forskelligt. Trænerne på holdet vil sørge for at du bliver udfordret og dygtiggjort som gymnast samtidig med at fællesskabet vil blive vægtet højt.

Fortræninger: Mandag d. 29/8 og mandag d. 5/9 kl 18-20 i DGI Huset. Holdet er uden udtagelse, men først til mølle princippet.

BetalingUdover holdkontingentet vil der komme ekstra betalinger til dragter, weekendtræninger og stævner mm.

Landsdelshold i DGI Østjylland: Fælles for alle landsdelshold er, at de er opvisningshold. Det betyder, at træningen er målrettet efter en række af opvisninger i foråret. Når du er med på et landsdelshold, får du unikke oplevelser sammen med andre gymnaster. Du deltager i de store stævner, der bliver afholdt inden for hver holdtype og møder gymnaster fra hele landet. Det forventes, at du prioriterer at møde op til den ugentlige træning, samt til weekendtræninger, stævner og opvisninger.

Instruktører

Spring: Frederik Bigum, Carl Valdemar Pedersen, Sebastian Anker Balle-Svendsen og Viktor Larsen
Rytme: Charlotte Nørgaard Jespersen og Kathrine Them

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 16 år inden udgangen af 2022.

Tilmelding

Tilmeldingen åbner d. 17. august kl. 17

Sæsonperiode

Uge 35 til ultimo marts. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top