skip to Main Content

AGF & DGI Østjyllands YNGLINGEhold

Et samarbejde mellem AGF Gymnastik og DGI Østjylland

Piger og drenge 16+
Spring og rytme
1.550 kr.
Mandag 18.00-20.00
DGI Huset
Opvisning: Ja

Om holdet

AGF og DGI Østjyllands YNGLINGEhold: Holdet er et samarbejde mellem AGF og DGI, hvilket betyder at vi er et landsdelshold. Vi forventer som på andre landsdelshold at du er aktiv i din lokalforening imens du går på holdet, det er muligt at være aktiv hos AGF. Som gymnast på ynglingeholdet skal du enten være springer eller rytmer. Til træningerne vil vi variere imellem at træne fælles og hver for sig, for at sørge for at der er en klar rød tråd til vores opvisning og for at fremme fællesskabet på holdet. Trænerne på holdet vil sørge for at du bliver udfordret og dygtiggjort som gymnast samtidig med at fællesskabet vil blive vægtet højt.

Fortræninger: Mandag d. 28/8 og mandag d. 4/9 kl. 18-20 i DGI-Huset. Holdet er uden udtagelse, men efter ’først til mølle-princippet’. 

Betaling: Udover holdkontingentet vil der komme ekstra betalinger til dragter, weekendtræninger og stævner mm. Du skal regne med at der vil komme ekstra betaling fordelt på 2 rater på ca. 1000 kr. hver.

Landsdelshold i DGI Østjylland: Fælles for alle landsdelshold er, at de er opvisningshold. Det betyder, at træningen er målrettet efter en række af opvisninger i foråret. Når du er med på et landsdelshold, får du unikke oplevelser sammen med andre gymnaster. Du deltager i de store stævner, der bliver afholdt inden for hver holdtype og møder gymnaster fra hele landet. Det forventes, at du prioriterer at møde op til den ugentlige træning, samt til weekendtræninger, stævner og opvisninger.
På YNGLINGEholdet bestræber vi os på at holde os inde for 8-10 opvisninger, hvor 2 af disse vil være stævner, herunder Aspirantstævnet

Instruktører

Spring: Carl Valdemar Pedersen, Malte Børgesen, Sebastian Anker Balle-Svendsen og Victor Larsen
Rytme: Kathrine Them, Kristine Kvist Johannsen og Emilie Jakobsen

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 16 år inden udgangen af 2023

Tilmelding

Tilmeldingen åbner d. 17. august kl. 17

Sæsonperiode

Uge 35 til ultimo marts. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top