skip to Main Content

AURA

Piger og drenge 23+
Rytme
1.450 kr.
Onsdag 18.00-20.00
DGI-Huset
Opvisning: Ja

Om holdet

Vi er et helt nyt hold, hvor der ikke kræves udtagelse for at være med. Så her skal du ikke passe ind i nogen bestemt ramme, men selv være med til at skabe den. Så kom med den bevægeglæde og -erfaring du har, det eneste vi forventer, er, at du har en solid grundteknik fra dansen eller gymnastikkens verden, og at du er klar på at danne hyggeligt og socialt sammenhold. Og så skal du være fyldt 23 inden slutningen af 2023 :)

Hvad vil vi? 

Vi støver grundteknikken af og ønsker at bygge ovenpå med en masse lækre træninger, hvor vi udfordrer dansen og gymnastikkens verden i så mange afkroge som mulig; det kommer til at byde leg, stræk/afspænding, impro/udtryk, styrke/sved, over gulv, teamwork/holdfællesskab, teknik og måske lidt akrobatik ;)

I udgangspunktet ønsker vi at være et opvisningshold, som udfordrer den klassiske opfattelse af et gymnastik-rytme-hold med et fedt opvisningskoncept. Her er tanken, at alt det vi skal præsentere, er elementer fra træningerne, som er gennemarbejdet, så man kan føle sig tryg i bevægelserne og give fuld gas på udtryk! 

Hvem er vi?

Vi er et trænerteam bestående af fire kvinder, som alle har gymnastiks baggrund. Derudover har Isabella også afprøvet bl.a. ballet, moderne dans og lidt hip hop. Amalie kommer fra Grand Prix gymnastikkens verden og har en uddannelse i moderne dans og Jazz-stilarter. Viktoria er klassisk rytme-gymnast og har snuset til diverse stilarter, og så øver hun sig også lidt i Salsa. Anna kan lave en led styrketræning, og så er hun vores skønne hold-mor, der har styr på alt det praktiske/sociale.

Så kom og hyg med os til fortræningerne og se, om det er noget for dig! Vi glæder os til at se dig!

Instruktører

Amalie Schüsler, Victoria Sloth, Isabella Linnebjerg, Anna Ladefoged

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 23 år inden udgangen af 2023

Tilmelding

Tilmeldingen åbner d. 17. august kl. 17

Sæsonperiode

Uge 36 til ultimo marts. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top