skip to Main Content

AGF piger 23+

Piger 23+
Rytme
1.450 kr.
Tirsdag 18.00-20.00
Marselisborg gymnastik center (MGC)

Om holdet

Vi er et hold, der spænder bredt niveaumæssigt og er for dig, der ønsker at gå på et hold uden udtagelse med andre søde damer, der er 23+. Vi vil i løbet af sæsonen nørde teknik, danse, blive stærkere, springe over gulv, dreje rundt og generelt bare nyde at bevæge os. Derudover vil vi også bestræbe os på at vægte det sociale højt. 

Til foråret er ønsket at deltage i diverse opvisninger og landsstævne, hvis det er et ønske på holdet. 

Instruktører

Line Gundlund: Jeg har selv lavet gymnastik på forskellige udtagede hold i mange år. De seneste år på bl.a. Midtjyllands rep. hold, AGF øvede piger 1 og AGF Max. Derudover har jeg flere år trænet hold (sammen med Trine) bl.a. DGI Østjyllands juniorhold. Jeg elsker at nørde teknik, svinge og bevæge mig til god musik – og nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at træne nogle søde damer! 

Trine Lyngsø: Gennem de seneste år har jeg gået på forskellige udtagede hold i både Viborg og Aarhus – herunder Midtjyllands rep. hold, AGF MAX og Aarhus Minirep. Jeg har også trænet diverse hold bl. a. DGI Østjyllands juniorhold med Line. Jeg vil forsøge at fylde træningerne med en masse lækkert sving, dans, styrke, god energi og generelt en udforskning af kroppens bevægelser. Jeg glæder mig meget til at komme igang!

Sarah Skov Nedergaard: Jeg har været træner siden 2010 på diverse børne-, ungdoms- og voksenhold. De sidste to år, har jeg trænet 23+. Jeg nyder gymnastikken og gymnasterne så meget på 23+, at det er svært at stoppe – derfor er jeg klar på endnu en sæson. Jeg er selv aktiv gymnast i Aarhus og tidligere har jeg gået på Midtjyllands Rephold, Øvede piger, Kinesis og GGU-holdet. Jeg elsker at svede, danse, lave fede koregrafier og at fjolle rundt med sjove lege. Her på holdet er der plads til højt niveau, uden undtagelse.

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 23 år inden udgangen af 2021, medmindre andet fremgår af holdbeskrivelsen.

Sæsonperiode

Uge 35 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top