skip to Main Content

MOMENTUM

Piger og drenge 18+
Dans
1.600 kr.
1. søndag i måneden 15.00-20.00
Marselisborg Gymnastik Center
Opvisning: Ja

Om holdet

Fortræning: 27/8 kl. 17:30-20:00 på MGC (Her vil man indlære de ting man skal laves til audition og prøve Fridas danseunivers af)

Audition: 4/9 kl. 17-22.30 (Du vil få svar samme dag)

Momentum er et nyt dansehold startet af Frida Lyngsøe i 2022. Holdet træner 1 søndag i måneden og har fokus på en varieret træning indenfor hiphop. Derfor vil der også være workshops med forskellige dansere udefra. Udover Frida kommer Liv Crescesse også med som gæstekoreograf til sæson 23/24. Momentum skal deltage til DPN (Dance Performance Night) og et par opvisninger, herunder AGF’s egen forårsopvisning. Muligvis også én konkurrence. I uge 42 vil der også være en frivillig tur til London, hvor vi skal tage en hel masse dansetimer 

Med Frida Lyngsøe vil I især komme til at arbejde med musikalitet, energier, popping, grooves og isolationer. Hun har taget “Danseuddannelsen by Sara Gaardbo” og lavet konkurrence hiphop en række år i DCT og Planum. Hun har også gennem flere år været med i dansegruppen “Ritualet” af Toniah Pedersen og Ollerup dansekompagni. Derudover er hun indimellem koreograf for eventfirmaet Idéa Nordic og underviser til dagligt danselinjen på BGI akademiet. 

Liv Crescesse, som skal være gæstekoreograf på Momentum, har en imponerende baggrund. Udover at skabe egne koreografier og være en del af det succesfulde hold “Da Freakáliz”, har Liv også arbejdet inden for reklame-TV og modeshows. Hendes alsidige erfaring har ført hende til at være dommer ved nationale freestyle battles og koreografikonkurrencer. Som leder af danseteamet “Sons of Roses” bringer hun sin ekspertise og passion til sine danseklasser. Med Liv som din underviser kan du forvente en inspirerende rejse, der styrker dine dansefærdigheder og kreativitet.

Instruktører

Frida Lyngsøe har taget “Danseuddannelsen by Sara Gaardbo” og lavet konkurrence hiphop en række år i DCT og Planum. Hun har også været med i dansegruppen “Ritualet” af Toniah Pedersen og gået på Ollerup dansekompagni. Derudover er hun indimellem koreograf for eventfirmaet Idéa Nordic og underviser danselinjen på BGI akademiet.

Yderligere information

Alder

Du skal være fyldt 18 år inden udgangen af 2023

Tilmelding

Efter udtagelse d. 4/9.

Sæsonperiode

Uge 35 til ultimo marts. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferier eller sygdom, osv.

Back To Top