skip to Main Content

Tilmelding fortræninger og udtagelse

Grundet situationen med COVID-19 har vi valgt, at man i sæson 20/21 skal tilmelde sig alle fortræninger og udtagelser gennem conventus (foreningens tilmeldingssystem). Læs venligst al information nedenfor:

Det er gratis at tilmelde sig de første træninger – betaling for holdet sker først, når man tilmelder sig efter evt. udtagelse eller efter 2. prøvetræning på ikke-udtagede hold.

Tilmeldingen skal hjælpe os med at holde styr på, hvor mange der kommer til fortræningerne, og evt. opsporing af smitte, hvis vi er så uheldige, at en gymnast bliver smittet. Hvis der er flere tilmeldte, end vi må være i hallen, kan fortræningerne blive delt op i to. Information om dette bliver sendt ud inden træningen på mail og i Facebookbegivenheden.

Der vil være en specifik tilmelding til hver eneste fortræning og udtagelse. Derfor skal du ind og tilmelde dig hver gang. Det vil sige, at hvis du kommer til to fortræninger og en udtagelse, skal du melde dig på alle tre lister.

Alle retningslinjer vil selvfølgelig blive overholdt, så der er håndsprit til stede i alle haller. Derudover vil alle kontaktflader blive gjort rent mellem alle hold.

Vi håber, at vi kan få en god og tryg sæsonstart på trods af omstændighederne.

Back To Top