Mixspring 7.-9. klasse

Målgruppe: Drenge og piger 7.-9. kl. Holdtype: Spring (rytme) Pris: 1.250 kr.
Tidspunkt: Onsdag kl. 19.00-21.00
(Enkelte gange fra 18:30-20:00)
Træningssted: DGI Huset Tilmelding: Klik her

mixspring

Om holdet:
Mixspring er et hold spring fyldt med energi og godt humør. Og instruktørteamet for 17/18 er mindst lige så klar og fyldt med gode idéer og gymnastikenergi – alle instruktører fra sæson 16/17 glæder sig til at have holdet igen, samt et par nye hoveder! Vi er SÅ klar, og håber I er det samme!

Det er 9. sæson holdet er klar. Igen i denne sæson med ét hold i to timer (enkelte gange 1 time og 30 min.), så vi lover at gymnasterne sover godt hver onsdag aften. Holdet bliver det klassiske Mixspring som I kender det – masser af spring, rytmiske sekvenser og den fedeste opvisning!

Udover at udfordre gymnasterne med spring og rytmesekvenser passende til det niveau, de er på, vil vi også fokusere på grundlæggende motoriske færdigheder, da bevidsthed om ens krop er altafgørende for både rytme og spring. Der vil være fokus på at udvikle gymnasterne yderligere, og udfordre med sammensatte spring, dobbeltroterende spring og rytmiske kombinationer. Der kræves ingen forudsætninger for at gå på holdet – alle kan være med, øvede som helt nye gymnaster, bare man har gåpåmod, glæde og viljen til at lære.

Så vidt det er muligt planlægges der desuden to træningsweekender i løbet af året. Der planlægges desuden et tæt samarbejde med Mixspring fra 4.-6. kl. og instruktørerne der.

Vi glæder os til at arbejde med jeres børn i endnu en sæson!

Hilsen Dante, Peter, Linda, Andreas & Maja Louise.

Instruktører:
Peter Pilely, 27 år. (Lærer). Har været medlem af AGF Gymnastik i 8 år som både instruktør og bestyrelsesmedlem. Jeg har lavet gymnastik så længe jeg kan huske, og har ‪omkring 14 års erfaring som instruktør og hjælpeinstruktør fra hold i alle aldre, fra de helt små til de lidt større på f.eks. et af DGI’s Aspiranthold. Jeg har haft 5 år med Mixspring og tager nu en sjette omgang, og glæder mig helt vildt!!

Maja Louise Heesch Andersen, 26 år. Læser Global Nutrition and Health på VIA. Jeg er oprindeligt fra Fyn, og jeg har gået til gymnastik lige siden, at jeg kunne gå. Jeg har været hjælpetræner og instruktør i 5 år, hvor jeg har haft børnehold fra 4 år op til 12 år med blandet spring og rytme. Jeg elsker at lære fra mig, og jeg glæder mig til at få lov til det på Mixspring i denne sæson, og blive en del af holdet.

Dante Andersen, 22 år. Jeg har været instruktør og hjælpeinstruktør i AGF i 9 år, og har selv gået til gymnastik i 9 år, men har i de sidste fire år kun haft tid til at være instruktør. Jeg elsker gymnastik og jeg elsker at lære fra mig, og specielt til den flok virkeligt engagerede gymnaster, som mixspring de senere år har haft ry for at have!

Linda Schmidt, 24 år. Jeg kommer oprindelig fra Vejen. Gennem årene gik jeg fra børnehold til konkurrencehold, JTH, inden et år på efterskole hvor jeg efterfølgende blev til yngling- og aspirantholdet. Imens jeg udviklede mig som gymnast tog jeg også træner rollen på mig i min lokalforening. Da jeg flyttede til Århus, blev jeg en del af teamet omkring Mixspring. Jeg glæder mig til endnu sæson, og til at have det sjovt i to af mine ynglingstimer i løbet af ugen.

Andreas N Heden, 25 år. Jeg læser en kandidat i marketing på AU BSS og dyrker sideløbende gymnastik. Jeg har været på både efterskole og højskole, og har været aktiv inden for både opvisningsgymnastik og Team-Gym. Sideløbende har jeg været hjælpetræer for flere hold og har været instruktør på AGFs Superspringerne i 2 år. Jeg kan godt lide at udfordre mine gymnaster, så jeg ser fremtil nogle hårde, men fede træninger.

Derudover vil Carolina være tilknyttet som hjælpeinstruktører.

Der vil også være instruktører fra Mixspring 4.-6. kl. som fra tid til anden vil hjælpe til.

Alder:
Barnet skal minimum gå i 7. klasse for at starte på holdet.
Relaterede hold:
Mixspring 4.-6. klasse (Mandag)
Mixspring 4.-6. klasse (Onsdag)
Dans og Rytme Mix
Børne-/ungeyoga
Tilmelding:
Der åbnes for tilmelding for tidligere medlemmer 8. august kl. 17.00.
Herefter åbnes der op for alle den 9. august kl. 17.00.
Sæsonperiode:
Fra uge 36 til ultimo april. Der tages forbehold for aflysninger pga. ferie og sygdom.
Kontaktperson til bestyrelsen:
Sanne Sørensen