skip to Main Content
Til forældrene

Dette er et fantastik idrætstilbud til jeres børn. Vores mål er at finde glæden ved bevægelse – det skal være sjovt! Til det formål benytter vi os af engagerede instruktører, som brænder for bevægelse, og som har et ønske om at sprede det.

Bevægelsesglæde og aktivitet i hverdagen handler i høj grad om motivation og om at vise, at bevægelse er for alle, og at alle er gode til noget.

Hvad forventer vi af jer?

Opbakning!
Det er vigtig for os, at I som forældre går ind i sagen. Vi har brug for Jeres støtte til at gøre tilbuddet endnu bedre og mere vigtigt for dem, det her handler om – nemlig Jeres børn!

Motivation!
Beslutningen om at deltage på holdet skal selvfølgelig følges op af motivation hjemmefra. Jeres engagement og motivation smitter af på børnene. I fællesskab er vores mål at skabe nogle rammer, der fordrer udvikling, fællesskab og dermed gode oplevelser!

Deltagelse!
Der laves fælles arrangementer, og vi håber selvfølgelig på god opbakning til disse. Kom og vær med og få nye oplevelser sammen.

Ansvar!
Det er Jeres/dit ansvar at Jeres/dit barn møder omklædt til træning. Det er ekstremt vigtigt for barnets oplevelser, at der er gode bevægemuligheder, og disse fås gennem påklædning, der passer.

Vi glæder os til at se Jeres fantastiske børn. I er altid velkomne til at komme med forslag eller stille spørgsmål

Har I spørgsmål omkring hold, tilmelding eller andet opfordrer vi Jer til at læse ”ofte stillede spørgsmål”. Finder I ikke et tilfredsstillende svar, kan I altid sende en mail

Back To Top